در حال نمایش 7 نتیجه

فیدر میکسر 1.5 متر مکعبی مدل MV15

این مدل دستگاه با عرض 130 ، طول 170 و ارتفاع 128 سانتی‌متر و همچنین وزن 550 کیلو‌گرم عرضه می‌گردد. توان مورد نیاز این دستگاه 10 اسب بخار است. ابعاد لاستیک این ماشین 10*75*15.3 سانتی‌متر می‌باشد. این دستگاه برای تامین خوراک 34 دام جوابگو و فاقد کانوایر، سیستم توزین و بارکن هیدرولیک می‌باشد.

فیدر میکسر 2.3 متر مکعبی مدل MV23

این مدل دستگاه با عرض 130 ، طول 290 و ارتفاع 195 سانتی‌متر و همچنین وزن 1250 کیلو‌گرم عرضه می‌گردد. توان مورد نیاز این دستگاه 12 اسب بخار است. ابعاد لاستیک این ماشین 10*75*15.3 سانتی‌متر می‌باشد. این دستگاه برای تامین خوراک 52 دام جوابگو و فاقد کانوایر، سیستم توزین و بارکن هیدرولیک می‌باشد.

فیدر میکسر 3 متر مکعبی مدل MV30

این مدل دستگاه با عرض 135 ، طول 320 و ارتفاع 205 سانتی‌متر و همچنین وزن 1750 کیلو‌گرم عرضه می‌گردد. توان مورد نیاز این دستگاه 15 اسب بخار است. ابعاد لاستیک این ماشین 10*75*15.3 سانتی‌متر می‌باشد. این دستگاه برای تامین خوراک 66 دام جوابگو و دارای کانوایر، سیستم توزین و بارکن هیدرولیک می‌باشد.

فیدر میکسر 4 متر مکعبی مدل MV40

این مدل دستگاه با عرض 150 ، طول 350 و ارتفاع 210 سانتی‌متر و همچنین وزن 1900 کیلو‌گرم عرضه می‌گردد. توان مورد نیاز این دستگاه 20 اسب بخار است. ابعاد لاستیک این ماشین 10*75*15.3 سانتی‌متر می‌باشد. این دستگاه برای تامین خوراک 92 دام جوابگو و دارای کانوایر، سیستم توزین و بارکن هیدرولیک می‌باشد.

فیدرمیکسر 6 مترمکعبی مدل MV60

این مدل دستگاه با عرض 190 ، طول 400 و ارتفاع 205 سانتی‌متر و همچنین وزن 2200 کیلو‌گرم عرضه می‌گردد. توان مورد نیاز این دستگاه 35 اسب بخار است. ابعاد لاستیک این ماشین 12.5*80*15.3 سانتی‌متر می‌باشد. این دستگاه برای تامین خوراک 138 دام جوابگو و دارای کانوایر، سیستم توزین و بارکن هیدرولیک می‌باشد.

فیدر میکسر (Feeder Mixer) یکی از پر کاربردترین ماشین آلات دامداری و دامپروری است که برای ترکیب و مخلوط کردن علوفه مورد نیاز دام استفاده می‌شود. این دستگاه معمولا در مزارع و دامداری‌های بزرگ برای تهیه انواع مختلفی از خوراک دام‌ها استفاده می‌شود. فیدر میکسر ترکیبی از یک واحد تغذیه‌کننده (Feeder) و یک واحد میکسر (Mixer) است. واحد تغذیه‌کننده معمولا مواد مختلفی مانند علوفه، کاه، ذرت، سویا و خوراک دیگر را به دستگاه وارد می‌کند.

سپس واحد میکسر مواد را به طور همگن مخلوط کرده و خوراک دام آماده را تولید می‌کند. این دستگاه‌ها می‌توانند به صورت دستی یا اتوماتیک عمل کنند و به دامداران کمک می‌کنند تا خوراک دام‌های خود را به طور متناسب و صحیح ترکیب کنند تا خوراک دام‌های خود را با کیفیت بالا تامین کنند.

انواع فیدر میکسر

به طور کلی فیدر میکسر به چهار مدل تقسیم بندی می‌شود:

فیدر میکسر عمودی

دستگاه فیدر میکسر عمودی با یک مخزن از نوع واحد اوگر مرکزی یا پیچ دوکی تجهیز شده است. این واحد اوگر درون مخزن واقع شده و خوراک دام را به سمت بالا و پایین حرکت می‌دهد و فرآیند مخلوط‌سازی را به کمک حرکت دادن مواد انجام می‌دهد. نیروی مورد نیاز برای چرخش این واحد اوگر مرکزی توسط گیربکس فراهم می‌شود. وجود تیغه‌های برش که به اوگر متصل هستند، همراه با یک ماشین برش متحرک یا صفحات مانع از روی دیواره مخزن، به کاهش اندازه قطعات علوفه کمک می‌کند. این دستگاه‌ها برای دامداران امکان تهیه و مخلوط‌سازی خوراک دام با کیفیت بیشتر و اندازه مناسب‌تر را فراهم می‌کند.

اکثر فیدر میکسر‌های عمودی دارای یک یا دو مته بزرگ می‌باشند و به همین علت برای خرد و مخلوط کردن خوراک دام  بسیار مناسب هستند. خرد کردن علوفه دامی کاری است که  فیدر میکسرهای عمودی به خوبی فیدر میکسر افقی انجام می‌دهند. فرآیند میکس کردن خوارک دام به وسیله فیدر میکسر عمودی برای رسیدن به مخلوط دلخواه ممکن است به زمان بیشتری نیاز داشته باشد. فیدر میکسر عمودی، دارای یک مخزن عمودی شکل است که به طور معمول یک اوگر مرکزی در آن وجود دارد. توان حرکت اوگر و قدرت گردش این دستگاه از گیربکس تامین شده و خوراک دام در مخزن فیدر عمودی به صورت مخلوط شده به دست می‌آید. این نوع فیدر میکسر برای استفاده از علوفه‌ خشک و مخلوط شدن با مواد خوراکی دیگر در خوراک دام بسیار مناسب و کاربردی می‌باشد.  

فیدر میکسر افقی

دستگاه فیدر میکسر افقی از پدال‌ها یا تیغه‌های متصل به روتور افقی تشکیل می‌شود و این اجزا باعث ترکیب بهتر و همگن‌تر تغذیه دام می‌شود. نسبت به دیگر انواع میکسرها، فیدر میکسرهای افقی معمولا زمان کمتری برای ترکیب مواد نیاز دارند، این مزیت به دامداران امکان مخلوط‌سازی سریع‌تر و بهینه‌تری را می‌دهد و در نتیجه تغذیه دام‌ با کیفیت بیشتری را به دامداران تحویل می‌دهد.

این دستگاه برای خرد کردن علوفه دامی و مخلوط کردن مساوی منابع غذایی کاربرد دارد. در فیدر میکسر افقی از مته‌های بزرگی استفاده شده است که در خلاف جهت هم می‌چرخند. این نوع  فیدر میکسر برای دامداری‌های بزرگ بسیار مناسب است و به راحتی پشت تراکتور قابل حمل می‌باشند. فیدر میکسر افقی قابلیت داشتن بین یک تا چهار مته بزرگ را دارا می‌باشد و این ویژگی آن را به انتخاب مناسبی برای دامداری‌های بزرگ تبدیل کرده است. همچنین این نوع فیدر میکسر قابلیت این را دارد که حجم زیادی از مواد خوراکی یکسانی را در زمان کوتاهی(بسته به تعداد مته‌های فعال) مخلوط کند. اغلب فیدر میکسر‌های افقی موجود در بازار دو تیغه ای هستند و کارایی و بهره وری بالایی دارند.

فیدر میکسر غلطکی

فیدر میکسر غلطکی، با بهره‌گیری از یک واحد اوگر و غلطک، به فرآیند مخلوط‌سازی خوراک دام می‌پردازد. در این نوع فیدر میکسر، از فشار برای جذب خوراک دام در مخزن مخلوط‌کننده استفاده می‌شود. ابتدا علوفه‌هایی با ساقه بلند باید تا قبل از ورود به این دستگاه فیدر میکسر خرد شوند، تا به خوبی در فرآیند مخلوط‌سازی شرکت کنند و ترکیب و توزیع خوراک دام به خوبی انجام شود.

فیدر میکسر زنجیره‌ای

ظرفیت این نوع فیدر میکسر مشابه فیدر میکسرهای غلطکی است، با این تفاوت که نیاز به نیرو و قدرت کمتری دارند. فیدر میکسر زنجیره‌ای عمدتا برای مخلوط کردن خوراک‌های ریز به کار می‌روند و به خوبی برای ترکیب و توزیع مواد تغذیه‌ای با ذرات کوچکتر و حساس‌تر مناسب می‌باشند. به دلیل نیاز کمتر به نیرو، این میکسرها از لحاظ انرژی کارآیی بالاتری دارند و معمولا در شرایطی که به دقت بالا در ترکیب خوراک دام نیاز است، مورد استفاده بیشتری قرار می‌گیرند.

دستگاه فیدر میکسر گاوداری

دستگاه فیدر میکسر گاوداری(دامداری) که جهت ترکیب مواد اولیه خوراک و مکمل‌های دیگر مورد نیاز تغذیه دام مورد استفاده قرار می‌گیرد تا مواد را به صورت یکنواخت ترکیب کرده و برای توزیع به دام‌ها آماده کند. به کمک دستگاه فیدر میکسر دامداری، تهیه علوفه و توزیع منظم علوفه به دام‌ها به شکل ساده‌تر و کارآمدتر انجام می‌پذیرد، که این مورد موجب بهبود عملکرد بهتر و سلامت دام‌ می‌شود. همچنین از ماسه پاش و سیلو تراش نیز در دامداری ها و گاو داری ها استفاده می شود.

فیدر میکسر تک فاز

فیدر میکسر تک فاز، همان دستگاه فیدر میکسر است که قابلیت کار کردن با برق تک فاز را دارد. فیدر میکسر تک فاز کاربرد فراوانی دارد از جمله کارگاه‌ها و کارخانه‌های کوچک که از برق تک فاز استفاده می‌کنند. فیدر میکسر تک فاز دارای ویژگی‌هایی مانند سادگی در عملکرد و کمیت‌های قابل تنظیم برای تولید خوراک می‌باشند که سرعت میکسر قابل تنظیم است. این ویژگی‌ها به دامداران امکان می‌دهد که تولید مواد را با دقت بیشتری مدیریت کرده و فرآیند تولید خود را بهینه‌تر کنند.

فیدر میکسر کوچک

فیدر میکسر کوچک دارای اندازه و ظرفیت کمتری نسبت به سایر فیدر میکسرها است و قابلیت بهتری برای تغذیه تعداد دام کم و سهولت در جا به جا کردن دارد؛ قیمت فیدر میکسر کوچک با توجه به این ویژگی‌ها با انواع دیگر متفاوت است. از مزایای اصلی این دستگاه‌ها سادگی استفاده و همچنین تنظیمات آسان برای کنترل دقیق نسبت خوراک و ترکیب‌های مورد نیاز دام می‌باشد. این ابزارها به بهبود تغذیه و سلامت دام‌ها در مزارع و دامداری‌های کوچک کمک می‌کنند.

فیدر میکسر پشت تراکتوری

فیدر میکسر پشت تراکتوری  یک نوع فیدر میکسر است که به تراکتورها متصل می‌شود و برای تهیه و مخلوط کردن خوراک دام به کار می‌رود. این نوع فیدر میکسر به دامداران و دامداری‌ها امکان می‌دهد تراکتورهای خود را برای ترکیب و توزیع خوراک به کار بگیرند. از ویژگی‌های مهم این دستگاه؛ مخزن بزرگ برای نگهداری خوراک دام، سیستم‌های میکس کردن برای ترکیب مواد و اتصال به تراکتور برای حرکت آسان به مکان‌های مختلف در مزرعه می‌باشد.

این دستگاه‌ها معمولا برای تغذیه دام‌ها در مزارع و دامداری های بزرگتر و مناطق روستایی کاربرد دارند و به دامداران امکان مدیریت بهتر تغذیه دام‌ها و کاهش هدررفت در فرآیند تولید تغذیه دام را می‌دهند. قیمت فیدر میکسر پشت تراکتوری با توجه به ویژگی‌های مختلفی که نسبت به سایر انواع  دارد، متفاوت است.

ویژگی‌های فیدر میکسر مناسب

انتخاب فیدر میکسر مناسب و کاربردی، نیازمند توجه به نکات و ویژگی‌هایی می‌باشد که در ادامه مقاله انتخاب فیدر میکسر مناسب به آن‌ها می‌پردازیم.

یکنواختی ترکیب

یکی از ویژگی‌های مهم یک فیدر میکسر مناسب، توانایی ایجاد یک ترکیب یکنواخت و یکپارچه از علوفه است. این ویژگی از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا دام‌ها برای رشد و سلامتی به ترکیب متناسبی از خوراک و علوفه نیاز دارند.

قابلیت مخلوط کردن خوراک مختلف

یک  فیدر میکسر مناسب، قابلیت مخلوط کردن خوراک مختلف دام از جمله علوفه‌، ذرت، جو و … را دارد. داشتن این ویژگی در دستگاه فیدر میکسر، امکان ایجاد ترکیب‌های متناسب با نیازهای انواع مختلف دام‌ را فراهم می‌کند.

 کاهش ضایعات مواد

با توجه به اینکه فیدر میکسر به صورت مکانیزه مواد را مخلوط می‌کند، احتمال تولید ضایعات مواد کاهش می‌یابد و این امر به کاهش هدررفت مواد و افزایش بهره‌وری تغذیه دام‌ها کمک می‌کند.

 دقت در اندازه‌گیری مواد

بسیاری از فیدر میکسر‌ها دارای سیستم‌های اندازه‌گیری دقیقی هستند که به کشاورزان اجازه می‌دهد مواد را با نسبت‌های دقیق و مناسب‌تری ترکیب کنند.

 ظرفیت بالا و بهره‌‌وری

فیدر میکسرها معمولا ظرفیت زیادی برای تولید خوراک دام دارند و این ویژگی به کشاورزان اجازه می‌دهد تا در دوره‌های زمانی کوتاه تعداد زیادی از دام‌ها را تغذیه کنند. همچنین این ویژگی باعث  بهره‌وری در مصرف انرژی و زمان برای تولید خوراک دام خواهد شد.

 قابلیت تنظیم و برنامه‌ریزی

بسیاری از فیدر میکسرها دارای قابلیت‌ تنظیم سرعت میکس و نسبت‌های مختلف خوراک دام هستند. این امکان به کشاورزان اجازه می‌دهد تا ترکیب‌های متنوعی از خوراک را برای دام‌ها تهیه کرده و به نیازهای آن‌ها پاسخ دهند.

سهولت در استفاده و نگهداری

سادگی طراحی در فیدر میکسرها، یک ویژگی مزیتی مهم از نظر استفاده و نگهداری برای کشاورزان محسوب می‌شود.

تکنولوژی و نرم‌افزار

برخی از مدل‌های پیشرفته‌تر فیدر میکسرها دارای نرم‌افزارهای کنترلی هستند که امکان مانیتورینگ دقیق‌تر و کنترل بهتر فرآیند مخلوط کردن را فراهم می‌کنند.  

قبل از خرید فیدر میکسر به چه نکاتی باید دقت کنیم؟

خرید فیدر میکسر مناسب باعث افزایش کیفیت خوراک دام و در نتیجه تولید بیشتر خوارک می‌شود. قبل از خرید فیدر میکسر مناسب توجه به یک‌سری نکات ضروری است. در درجه اول انتخاب نوع ثابت یا متحرک فیدر میکسر بر اساس نیاز دامدار اهمیت دارد. در صورتی که انباری مسقف دارید و نیاز به فیدر میکسر اقتصادی دارید، نوع ثابت آن می‌تواند برای شما مناسب باشد. اما در صورت داشتن تراکتور یا کامیون یا هر وسیله سنگین دیگری که دارای قدرت موتور بالایی باشد، پیشنهاد ما به شما نوع متحرک آن است تا در هر نقطه‌ای که دام تغذیه می‌کند از آن استفاده کنید و بتوانید فیدر میکسر خود را حمل کنید. نکته بعدی این است که با توجه به نیاز دامداری و تعداد دامی که دارید، اندازه و ظرفیت دستگاه خود را انتخاب کنید. اگر از فیدر میکسر متحرک استفاده می‌کنید توجه داشته باشید که هر چه ظرفیت فیدر شما بالاتر باشد از تراکتور با ظرفیت بیشتری باید استفاده کنید.  

اهمیت انتخاب ظرفیت مناسب برای فیدر میکسر

انتخاب ظرفیت مناسب برای فیدر میکسر مناسب به تعداد و نوع دام موجود در هر دامداری بستگی دارد. اندازه و ظرفیت فیدر میکسرها بر اساس حجم و متر مکعب تعیین می‌شود. ظرفیت مخلوط فیدر میکسر یکی از عواملی است که با در نظر گرفتن آن می‌توانیم انتخاب بهتری داشته باشیم. میزان حجمی از دستگاه فیدر که همسطح با لبه فیدر قرار می‌گیرد ظرفیت مفید استوانه نام دارد. ظرفیت مخلوط دستگاه فیدر میکسر حدودا 70 تا 80 درصد ظرفیت مفید استوانه است ولی تا 96 درصد هم امکان بارگیری دارد اما با توجه به این تعریف مشخص است که نمی‌توان فیدر میکسر را کامل پر کرد چرا که در این صورت هزینه‌های تعمیر و نگهداری آن صرفه اقتصادی استفاده از فیدر را از بین می‌برد. یکی دیگر از عواملی که برای انتخاب ظرفیت فیدر میکسر باید مورد توجه قرار گیرد سیستم تغذیه‌ای دام و نوع و وضعیت آن است. به عنوان مثال گروه گاو‌های انتظار زایمان، کم تولید یا پرتولید، گوساله پرواری و … میزان خوراکشان متفاوت است پس برای به حداقل رساندن ضایعات خوراک باید به این نکات نیز توجه نمود. پر نمودن بیش از اندازه ظرفیت فیدر میکسر در مخلوط کردن TMR نقش بسیار مهمی دارد و اگر این عمل صورت گیرد به تولید جیره‌ای ناهمگن و هدر رفتن خوراک دام منتهی می‌شود. بارگیری بیش از اندازه در مخزن به چند دلیل می‌تواند رخ دهد:
  • عدم تطبیق ظرفیت میکسر برای گله
  • درخواست بیش از ظرفیت فیدر میکسر
  • تغییرات در سطح رطوبت علوفه

استعلام قیمت فیدر میکسر

برای اطلاع از قیمت فیدر میکسر موجود در سایت، با کارشناسان فارس کشت افزار تماس بگیرید و اطلاعات لازم برای خرید فیدر میکسر کسب کنید. همچنین شما می‌توانید تمامی سوالات خود را در مورد مشخصات فنی و کارکرد فیدر میکسرها از کارشناسان فارس کشت افزار بپرسید.

  سوالات متداول

چرا فیدر میکسر زنجیره‌ای برای ترکیب خوراک‌های ریز دام مناسب‌تر است؟

فیدر میکسر زنجیره‌ای به این علت که دارای ویژگی‌هایی مانند نیاز کمتر به نیرو و قدرت و قابلیت ترکیب خوراک با ذرات کوچکتر است، برای ترکیب خوراک‌های ریز دام مناسب‌تر می‌باشد.  

چطور می‌توانیم فیدر میکسر عمودی بخریم؟

جهت خرید فیدر میکسر عمودی و اطلاع از موجودی با کارشناسان فارس کشت افزار تماس بگیرید.